به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛فرزاد مخلص الائمه در جریان سفر به ساوه و زرندیه در جمع خبرنگاران افزود: مدیران صنعت در شهرستان های ساوه و زرندیه به منظور مصرف بهینه انرژی برق در این ایام، همکاری مطلوبی داشتند تا ۲ ماه با شرایط هشدار و یک ماه اضطرار با حداقل آسیب طی شود.
وی ادامه داد: یکی از برنامههای دولت در زمینه تولید انرژی پاک، ساختگاه تخصیصی برای احداث نیروگاه خورشیدی بوده که در فاز نخست تولید چهار هزار مگاوات در کشور برنامهریزی شده است و سهم استان مرکزی با توجه به موقعیت جغرافیایی و دسترسی آسان به تجهیزات ۷۰۰ مگاوات است.
استاندار مرکزی تصریح کرد: چند شرکت تولیدکننده تجهیزات نیروگاه خورشیدی در استان مرکزی فعالیت دارند که این امر امتیازی در زمینه تولید پایدارترین انرژی و تجارتی پرسود محسوب میشود.
مخلص الائمه گفت: تسهیلات دولت در زمینه توسعه نیروگاههای خورشیدی در بخش زمین بوده و تولیدکننده تجهیزات موردنیاز نیز به واسطه استقرار در استان آمادگی دارد تا تجهیزات را با اعطای تسهیلاتی در اختیار متقاضیان قرار دهد.
وی خاطرنشان کرد: در بررسی مسائل چند شرکت بزرگ صنعتی در شهرستانهای ساوه و زرندیه موضوع سرمایه در گردش و تامین نقدینگی شناسایی شد که امیدواریم بخشی از این مسئله با استفاده از ظرفیت بانکها و همچنین در سفر دولت به استان مرکزی مرتفع شود.
استاندار مرکزی اظهار کرد: بحران آب در ساوه و زرندیه بسیار جدی است که در همین راستا تامین اعتبار برای خط انتقال آب سد کوچری به ساوه در حال پیگیری است اما نکته حائز اهمیت در تامین منابع آبی در صنایع، طرح بازچرخانی پساب است که باید شرایط لازم فراهم شود.
نظر شما